דג בקלה אפוי / גאדוס פסארי פלאקי

דג בקלה אפוי / גאדוס פסארי פלאקי
דג בקלה אפוי / גאדוס פסארי פלאקי

המצרכים

  • 4 עגבניות גדולות וקשות
  • 2 בצלים חתוכים
  • פטרוזיליה קצוצה
  • חצי כוס גבינת פטה מפוררת
  • רבע כוס פירורי לחם
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה

חתכו את ראש העגבנייה והוציאו את תכולתם בעזרת כפית.

הכניסו את  תוכן העגבניות לתוך קערה למעט הזרעים.

ערבבו בקערה את תוכן העגבניות, הבצלים החתוכים, פטרוזיליה קצוצה, גבינת פטה מפוררת, פירורי הלחם ושמן הזית. מלאו את פנים העגבניות בתערובת שהכנתם ואפו כרבע שעה בתנור בחום בינוני.