שלום לכולם ! דף הבית › פורומים › לימוד השפה היוונית › שלום לכולם ! This topic has 2 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 15 שנים, 11 חודשים by this is sparta. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 19 בספטמבר 2008 בשעה 12:03 #8135 this is spartaאורח חדש פה בפורום ועם יורשה לי הוא נחמד ושימושי נורא ! הלוואי היו עוד כאלה בעוד שפות .. כחובב שפות רציתי לבקש בקשה מיוסי כי לפי העיון שלי פה בפורום הוא מבין יוונית מעולה ! רציתי לבקש שתתרגם לי את המילים האלה בכתב יווני ( כתב גדול ) מפני שאני נורא ארצה לעשות קעקוע עם כתב יווני . תתרגם לי את המילים הבאות בבקשה : אהבה היגיון יופי ועם אפשר גם את השם שלי עם אפשרי בכלל לתרגם ליוונית שהוא : חניאל . תודה מראש לכולם=] 19 בספטמבר 2008 בשעה 19:47 #9048 יוסי אהרוןמנהל בפורום שלום חניאל וברוך הבא! תרגמתי לך את שלושת המילים ליוונית כבקשתך: אהבה – Αγάπη – Agapi היגיון – Λογική – Logiki יופי – Ομορφιά – Omorfia את שמך, חניאל, כותבים ביוונית כך: Ηανιελ שיהיה בהצלחה עם כתובת הקעקע 🙂 21 בספטמבר 2008 בשעה 12:02 #9049 this is spartaאורח יוסי תודה רבה עזרת לי מאוד ! מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר